Aqua8 helpt ook jouw bedrijf

Met creativiteit, wereldwijde import en scherpe prijzen

Wil je onze producten in bulk inkopen, heb je een productidee of zoek je een specifiek product, of ben je klaar voor je eigen merk? Bij Aqua8 werken we dagelijks aan een uniek en actueel productaanbod, slimme inkoop en ons uitgebreide netwerk aan fabrikanten en inkoopkanalen. Dit doen we niet alleen voor onszelf: wij delen onze opgebouwde kennis en creativiteit graag om ook jouw bedrijf verder te helpen. Lees hier wat we voor je kunnen doen. En kom gerust eens langs of bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

 

Neem contact op

Inkopen voor groothandelsprijzen

Koop rechtstreeks en voordelig grotere aantallen in

Heb je producten van onze eigen merken gezien die je in bulk wilt inkopen? Bijvoorbeeld voor je winkel of veilingsite, als relatiegeschenk, in kerstpakketten, eigen gebruik op grote schaal of gebruik door je werknemers? Als bedrijf kun jij bij Aqua8 rechtstreeks grotere aantallen inkopen tegen een scherpe prijs, zodat je ze eventueel met een interessante marge kunt doorverkopen. Ook kun je bij ons vooraf specifieke varianten of uitvoeringen bestellen in de hoeveelheid die jij nodig hebt, waarna wij ze voor je importeren. Zo profiteer je van een breed assortiment aan unieke producten, passende aantallen en aantrekkelijke prijzen.

 

Bel of mail ons

Product sourcing

Van productidee tot scherpe inkoopdeal

Als je een productidee hebt of een specifiek product zoekt, is het essentieel om de weg te kennen in inkoopland. Dankzij ons wereldwijde netwerk aan fabrikanten en inkoopkanalen en onze eigen inkoopagenten in China vinden wij de fabrikant die jouw product kan maken en leveren, in grotere aantallen en voor een aantrekkelijke prijs. Als jouw importeur en groothandel houden we de producten voor je op voorraad tot jij ze nodig hebt. Ook bij product sourcing streven we uiteraard naar scherpe inkoop, zodat jij concurrerende verkoopprijzen kunt voeren.

 

Vraag ons nu

Je eigen sterke merk

Private branding van merknaam en logo tot huisstijl en verpakkingen

Met je eigen merk zet je je producten onderscheidend in de markt. Heb je een merkloos product waarvan je de verkoop wilt stimuleren, geef het dan een merknaam met een ‘eigen gezicht’ via private branding. In overleg met jou creëren onze creatieve en ervaren productontwikkelaars en grafisch ontwerpers een sterk merk dat helemaal past bij jouw wensen, van alleen het logo tot de complete huisstijl en de verpakkingen. Voor het ontwikkelen van een volledige merkidentiteit werken wij samen met gespecialiseerde marketeers. Ook hebben wij een service om kleine aantallen producten en verpakkingen te laten bedrukken met je eigen merknaam of logo.

 

Ik wil een eigen merk