Wereldwijde inkoper en ervaren merkontwikkelaar

Met enthousiast team van vakmensen

Aqua8 Products is een gespecialiseerde inkoper van populaire producten en een ervaren ontwikkelaar van sterke merken. Met een enthousiast team van vakmensen importeren wij producten vanuit de hele wereld en creëren wij merken, zowel voor onszelf als in opdracht van andere bedrijven. Onze inkopers, branddesigners en grafisch ontwerpers barsten van de ondernemingslust en creativiteit. Voor het in de markt zetten van nieuwe producten en merken werken we nauw samen met een gespecialiseerd marketingbureau.

Breed assortiment

Eigen producten en merken

Met Aqua8 Products leveren we een breed assortiment aan originele en actuele producten voor consumenten en bedrijven: van elektronica en muziekproducten tot cosmetische artikelen, en van hobby-/creatieve artikelen en feestproducten tot woonartikelen en huishoudelijke artikelen. Voor deze producten voeren wij het exclusieve verkooprecht en ontwikkelden we eigen merken. Uiteraard blijven we ons continu ontwikkelen met nieuwe producten en merken die binnen ons concept passen. Onze expertise op het gebied van merkontwikkeling kunnen we ook voor jou inzetten. Wij creëren dan een eigen merk voor jouw product, compleet met merknaam, logo, verpakking en merkidentiteit.

Slim inkopen

Via wereldwijd inkoopnetwerk

Onze dagelijkse uitdaging is het vinden van unieke producten voor een scherpe inkoopprijs. Hiervoor gebruiken we ons wereldwijde netwerk aan fabrikanten en inkoopkanalen. Ook hebben we onze eigen inkoopagenten in China. We kunnen ons netwerk ook inzetten voor jouw bedrijf. Daarbij luisteren we goed naar jouw wensen en denken we actief en creatief mee over de beste oplossing. Met onze flexibele ondernemersgeest, korte communicatielijnen en persoonlijke contacten vinden we ook voor jou dat ene, specifieke product dat jij dankzij onze slimme inkoop concurrerend in de markt kunt zetten.

 

Lees wat we concreet voor jou kunnen doen

Zorg voor onze planeet

Met minder plastic en slimme verpakkingen

Bij alles wat we doen houden we zoveel mogelijk rekening met de impact op ons milieu en de mensen op onze planeet. Zo kopen we doorgaans in bij kleine fabrikanten die dicht bij hun arbeiders staan en goed voor hun medewerkers zorgen. Onze verpakkingen ontwerpen we zodanig efficiënt dat er een minimum aan ‘lucht’ wordt verpakt, waarmee we besparen op CO2-uitstoot. Waar mogelijk zorgen we dat de verpakking door de brievenbus past. Ook vermijden we het gebruik van onnodig plastic in onze verpakkingen. Zo dragen we op onze manier bij aan een leefbare aarde.